Velkommen til

Arrow Down Icon

407 m² kontor udlejes i UNĒT

Vi leder en ny lejer til et 407 m² kontorareal i UNĒT bygningen, på Finsensvej 1F i Ikast.

Lejemålet er indrettet med åbent kontormiljø, samt tre lukkede lokaler, med vægge af glas, som kan bruges til kontorer eller mødelokaler. Med til lejemålet hører desuden et fælleskøkken med køleskab og kaffeautomat, samt et større mødelokale.


I kontorbygningen UNĒT er der skabt et moderne, lyst og professionelt kontormiljø i Ikast. Ud over den attraktive beliggenhed lige ud til Herning motorvejen, og tæt på Ikast centrum, byder UNĒT også på naturskønne omgivelser med grønne arealer og plads til de store armbevægelser.

Et sundere arbejdsmiljø

Vi bruger mange timer på kontoret. Derfor kan det miljø vi befinder os i have en stor betydning for vores sundhed, humør og produktivitet.


I UNĒT er det gode og sunde arbejdsmiljø tænkt ind i bygningens design. Lokalerne har et godt og behageligt lysindfald, og der er installeret CTS-styret klimaanlæg, som skaber et stabilt og sundt indeklima i alle lokalerne.

Om bygningen

Kontorbygningen blev bygget i 2011. Lokalerne har tidligere huset blandt andet Siemens, men de egner sig godt til de fleste former for liberale erhverv.


Bygningens 1. sal er opdelt i to enheder, et kontorhotel 428 m², med kontorpladser til små og mellemstore virksomheder i den ene andel, og det udbudte lukkede kontorareal på 406 m² i den anden. Bygningens nederste etage huser Patent-og Varemærkestyrelsen som ankerlejere.

Åbent kontormiljø

Kontor eller mødelokale

Fællesareal

Leder I efter noget mindre?

Lej et kontor eller en skrivebordsplads i kontorhotellet UNĒT

SE kontorhotellet

om faciliteterne

Kontoret består af ca. 323 m² på 1. sal, samt ca. 84 m² adgangs- og fællesarealer. Kontorlejemålet er indrettet med åbent og lyst kontormiljø, kontorer samt mødelokaler. Lejemålet har adgang til fælles te-køkken.


I nabobygningen er der kantine, med mulighed for at tilmelde sig frokostordning. Der er ligeledes adgang til omklædnings-, bade- og fitnessfaciliteter, samt auditorie med plads til over 100 personer.

Med kontor i UNĒT får du:

Square Meter Area
White Circle
Coffee Cup Icon
Auditorium Icon Design
Isolated Gym Weight Icon Block Line Design

407 m2

Køkken

Auditorie

Fitness lokale

Motorway Icon
Fork and Knife Icon
Car Parking Sign
White Circle
svg cute fat doodle element set

Tæt på motorvej

Kantine

Fri parkering

og meget mere...

Årlig leje ekskl. drift

345.703,-

ØVRIGE LEJERE I EJENDOMMEN

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du en fremvisning?

Ring eller skriv til Jonas Olesen:

E-mail Adresse

Telefon